Hülya Edin'den Olay Evrim Keklik Açıklaması! Survivor Tarihinin En Ayıp Hareketidir!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü TV yıldızı Bora Edin'in eÅŸi Hülya Edin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star'da konseyde Bora Edin'in ismini duyduktan sonra çevresindekilere gülücükler saçan Evrim Keklik ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki neler söyledi? Cevaplar haberimizde...

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü TV yıldızı Bora Edin'in eÅŸi Hülya Edin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star'da konseyde Bora Edin'in ismini duyduktan sonra çevresindekilere gülücükler saçan Evrim Keklik ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Survivor tarihinin en ayıp hareketi!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü TV yıldızı Bora Edin'in eÅŸi Hülya Edin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star'da konseyde Bora Edin'in ismini duyduktan sonra çevresindekilere gülücükler saçan Evrim Keklik ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Bu survivor tarihinde gördüÄŸüm ilk sıralara koyabiliceÄŸim en büyük ayıplardandır çok net!.." ifadelerini kullanan Hülya Edin sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;