Hüsnü Şenlendirici'den Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama!

Son dönemde bağırsak kanserine yakalandığı iddialarıyla gündemde olan ünlü müzisyen ve klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sağlık durumuyla ilgili bilgiler verdi. 

 

Son dönemde bağırsak kanserine yakalandığı iddialarıyla gündemde olan ünlü müzisyen ve klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sağlık durumuyla ilgili bilgiler verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü müzisyen Hüsnü Şenlendirici Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sağlık durumuyla ilgili bilgiler verdi. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Sevgili dostlarım, arkadaşlarım, sevenlerim.. Geçen hafta yaptırdığım rutin kontroller sonrasında doktorlarımın tavsiyesi ile bir operasyon geçirdim. Sağlık durumum gayet iyi, kontrol amaçlı birkaç gün daha hastanede olacağım. Geçmiş olsun dileklerimiz için her birinize çok teşekkür ederim. Kısa bir ara sonrasında hem ekranlarda hem de konserlerimde sevenlerim ile buluşacağım. Sevgiyle kalın.." ifadelerini kullanan Şenlendirici sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım,

 

husnu senlendirici den saglik durumuyla ilgili aciklama