Hydrafacial Cilt Bakımı Nedir?

Kadınların en önem verdiği şeylerden biri de güzelliktir. Güzelliğe önem veren kadınlar hydrafacial cilt bakımı yaptırıyorlar. Çoğu kadının ilgilendiği hydrafacial cilt bakımı uygulaması sık sık konuşulan bir konu. Kendilerini daha güzel ve ilgi çekici görmek isteyen kadınların tercih ettiği bu işlem nedir? Nasıl uygulanır? Zararları var mıdır? Varsa nelerdir? İşte cevabı haberimizde...

 

Vakumlu vortex sistemi ile derinlemesine cilt temizliği yapılır. Solüsyon ve vakum ile yapılan peeling işlemi, akne, siyah nokta, leke gibi istenmeyen görünümü, cilde zarar vermeden yok eder.

 

Hydrafacial cilt bakımı nasıl yapılır?

 

İlk başta uygulama yapılacak kişinin cilt tipine uygun olan temizleyici solüsyon seçilir. Cilt yüzeyi ve gözenekler yumuşatılır ve vakum uygulanarak cilt temizlenir. Sonrasında cilt tipine ve problemine özel olarak seçilen solüsyon cilde uygulanır. Radyofrekans özellikli başlık makineye takılarak işlem başlatılır.

maske

 

Hydrafacial cilt bakımı zararı var mı?

 

Hydrafacial cilde nem vermekte son derece başarılı bir cilt bakım sistemidir. Bakımın en önemli özelliği markaya patentli bir taşıyıcı teknoloji sayesinde nemlendirici ajanların, anti-aging maddelerin cildin alt katmanlarına kadar iletilmesidir. Hydrafacial cilt bakım sisteminin herhangi bir yan etkisi, zararı yoktur.

 

Hydrafacial cilt bakımı faydaları nelerdir?

 

Cildin nefes almasını sağlayarak sağlıklı bir görünümü beraberinde getirir. Cilt tonunda var olan dengesizliklerin giderilmesinde etkin çözüm sunar. Genişlemiş gözeneklerin daralmasını, akne, siyah nokta ve lekelerin hızla temizlenmesini sağlar. İnce çizgi ve kırışıklıkların giderilmesinde etkilidir.

 

 


Etiketler: