İbrahim Çelikkol Oğlu İle İlgili Konuştu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, yaptığı açıklamada oğlu ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki İbrahim Çelikkol oğlu ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, yaptığı açıklamada oğlu ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, yaptığı açıklamada oğlu ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki İbrahim Çelikkol oğlu ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

ibrahim celikkol dan dikkat ceken aciklama oglum benim gelecegim

 

Oğlum benim geleceğim! 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, yaptığı açıklamada oğlu ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Çelikkol yaptığı açıklamada "Oğlum benim için bir birey, arkadaş̧ ve umut. İçgüdülerim ona duyduğum saygıyla yönleniyor zaten. Özellikle değil, önemseyerek geçiriyoruz tüm vaktimizi… Ali benim geleceğim." ifadelerini kullanan ünlü oyuncu sosyal medyada gündem oldu.