İbrahim Çelikkol'un İtalya Paylaşımı Gündem Oldu! 'Roma'yı Kim Yaktı Neden Yaktı Görüyorsunuz!'

Son dönemde rol aldığı yapımlarla ve yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol yaptığı İtalya paylaşımında stili ile takipçilerinden övgü dolu yorumlar aldı. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla ve yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol yaptığı İtalya paylaşımında stili ile takipçilerinden övgü dolu yorumlar aldı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol yaptığı İtalya paylaşımında stili ile takipçilerinden övgü dolu yorumlar aldı. 

 

ibrahim celikkol un italya paylasimi gundem oldu

 

'Roma'yı kim yaktı neden yaktı görüyorsunuz!'

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda İtalya tarzıyla kendisine hayran bırakan yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol için takipçileri "Roma'yı kim yaktı neden yaktı görüyorsunuz", "Çok iyisin", "Çok yakışıklı", "Harikasın" gibi yorumlarda bulundular. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden rol arkadaşı Demet Özdemir de meslektaşı ve yakın dostu İbrahim Çelikkol'un paylaşımına kayıtsız kalamayan isimler arasında yer aldı. Özdemir Çelikkol'un paylaşımı için "Sen ama yakıyorsun" ifadelerini kullanırken Çelikkol'un paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.