İdo Tatlıses'ten Yasemin Şefkatli Açıklaması! Hayatımdaki En Büyük Şansım!

İdo Tatlıses eşi Yasemin Şefkatli Tatlıses ile ilgili neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı İdo Tatlıses, yaptığı açıklamada eşi Yasemin Şefkatli Tatlıses'e övgüler yağdırdı. Peki İdo Tatlıses eşi Yasemin Şefkatli Tatlıses ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı İdo Tatlıses, yaptığı açıklamada eşi Yasemin Şefkatli Tatlıses'e övgüler yağdırdı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı İdo Tatlıses, yaptığı açıklamada eşi Yasemin Şefkatli Tatlıses'e övgüler yağdırdı. İdo Tatlıses eşi Yasemin Şefkatli Tatlıses ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Yasemin Hayatımda Yakaladığım En Güzel Şansım Olabilir!

 

Geçtiğimiz aylarda dünya evine giren İdo ve Yasemin Tatlıses çifti, önceki akşam Vadi İstanbul'daki bir mekan çıkışında görüntülendi. Survivor 2022 kadrosunda olan Avatar Atakan'ın, gitmeden önce dostları ile birlikte verdiği yemeğe katılan çift, gazetecilerin "Sizce şampiyon olur mu?" sorusuna "İzbandut gibi zaten, hayırlısı ile gitsin gelsin." diyerek güldürdü. Yılbaşında babası İbrahim Tatlıses'in "İbo Show" programında konuk olduğunu söyleyen İdo Tatlıses, "Hayatımda yakaladığım en güzel şansım olabilir, ben de en güzel şekilde değerlendirmeye çalıştım, inşallah beğenirsiniz." şeklinde konuştu.

 

ido tatlises ten esi yasemin sefkatli tatlises e ovgu