İdo Tatlıses'ten Yasemin Şefkatli'ye Görülmemiş Jest! 200 Bin TL Ödedi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve DJ İdo Tatlıses'in, eşi Yasemin Şefkatli'ye olan sevgisini göstermek için seçtiği eşi benzeri olmayan jestin bedeli sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve DJ İdo Tatlıses'in, eşi Yasemin Şefkatli'ye olan sevgisini göstermek için seçtiği eşi benzeri olmayan jestin bedeli sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve DJ İdo Tatlıses'in, eşi Yasemin Şefkatli'ye olan sevgisini göstermek için seçtiği eşi benzeri olmayan jestin bedeli sosyal medyada gündem oldu. 

 

Telefon hattı için 200 bin TL ödedi!

 

Sabah’ın haberine göre, Tatlıses, GSM operatörlerinden haftalarca eşinin doğduğu tarihi arka arkaya taşıyan numara aradı ama bulamadı. Sonunda bu rakamı barındıran ancak kullanımda olan bir numara buldu. Genç şarkıcı bu numarayı almak için hattın sahibine 200 bin lira civarında bir para ödedi.