İhsan Tarkan'dan Barış Murat Yağcı'nın Hikmet İle Gerginliğiyle İlgili Yorum!

Survivor All Star 2022'de tüm heyecan, aksiyon ve gerilim devam ederken, Yasin'in elenmesi sonrası Barış Murat Yağcı ile Hikmet Tuğsuz'un girdiği polemik ile ilgili Survivor Ekstra yorumcusu İhsan Tarkan konuyla ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Survivor All Star 2022'de tüm heyecan, aksiyon ve gerilim devam ederken, Yasin'in elenmesi sonrası Barış Murat Yağcı ile Hikmet Tuğsuz'un girdiği polemik ile ilgili Survivor Ekstra yorumcusu İhsan Tarkan konuyla ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Survivor Ekstra'da yaptığı Survivor yorumlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor yorumcusu İhsan Tarkan, Yasin'in elenmesi sonrası Barış Murat Yağcı ile Hikmet Tuğsuz'un girdiği polemik ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

ihsan tarkan dan baris murat yagci hikmet tugsuz polemik yorumu

 

Barış listede yok!

 

İhsan Tarkan yaptığı açıklamada Barış Murat Yağcı'nın Hikmet'le girdiği "Gülme" polemiği için "Ben burada elemede Hikmet'in gülmesini doğru bulmuyorum bu ayrı. Ama bunun hesabını biri soracaksa ilk Yasin sorabilirdi, ikinci Acun Ilıcalı sorabilirdi, sonra Nisa sorabilirdi, Evrim sorabilirdi, Gökhan sorabilirdi. Bunlar sormadı, Barış Murat Yağcı sordu. Barış bu listede yok. Barış sakat, oyunlarda yok. Böyle olunca Hikmet'in hatasını görmezken bence gereksiz bir puan toplama hamlesiydi bu Barış Murat Yağcı için" ifadelerini kullanırken, Barış'ın polemiğe girmesinin yanlış olduğunu söyledi.