İhsan Tarkan'dan Dikkat Çeken Barış Telli Yorumu! Kısa Kollu Tişörtlerle De Yorumlarız!

TV8'de yayınlanan Survivor Ekstra programında ilk Survivor 2023 bölümü sonrası yorumculardan İhsan Tarkan, Ünlüler Takımı'ndan Barış Telli ile ilgili yaptığı yorumla sosyal medyada gündem oldu. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor Ekstra programında ilk Survivor 2023 bölümü sonrası yorumculardan İhsan Tarkan, Ünlüler Takımı'ndan Barış Telli ile ilgili yaptığı yorumla sosyal medyada gündem oldu. TV8'de yayınlanan Survivor Ekstra programında ilk Survivor 2023 bölümü sonrası yorumculardan İhsan Tarkan, Ünlüler Takımı'ndan Barış Telli ile ilgili yaptığı yorumla sosyal medyada gündem oldu. 

 

Barış Telli'nin yolu uzun olur!

 

İhsan Tarkan yaptığı açıklamada Barış Telli'nin ilk bölüm sonrası performansı için "Barış Telli beni çok şaşırttı. Çok ciddi başarıları olan bir arkadaşımız. Bana öyle geliyor ki Barış Telli Survivor 2023'te yolu uzun olur. Biz havalar ısınır kısa kollu tişörtlerle de Barış Telli'yi yorumlamaya devam ederiz. Barış Telli'nin ciddi sportif başarıları da var. Okumanızı öneririm. Başarılarla dolu bir hayatı var. Spor aşkı ile yapmadığı spor dalı kalmamış. Türkiye adına da çok güzel işler yapmış. Ben yarışma stilini de beğendim. Survivor'da Barış'ı izlediğimiz için çok mutluyum" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine ise Furkan Dede "Barış'ı konuşurken dezavatajları kadar avantajları da var. Mesela Barış Telli kadar vücudunu iyi kullanan, düşmeye alışık bir yarışmacı daha yok" ifadelerini kullandı.