İhsan Tarkan'dan Nagihan Karadere'nin Sinirlendiği Anlar İçin Dikkat Çeken Yorum!

Survivor Ekstra'da yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yorumcusu İhsan Tarkan, programda Nagihan Karadere'nin sinirlendiği anlar hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Survivor Ekstra'da yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yorumcusu İhsan Tarkan, programda Nagihan Karadere'nin sinirlendiği anlar hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor yorumcusu İhsan Tarkan, programda Nagihan Karadere'nin sinirlendiği anlar hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

ihsan tarkan dan nagihan karadere icin sert sozler

 

Nagihan sana mı soralım bundan sonra!

 

İhsan Tarkan yaptığı açıklamada "O zaman Survivor'a gelmeyin? Ben bu sözü söyleyen yarışmacılara ayar oluyorum. Sizin bizim bilmediğimiz bir hisseniz mi var bu Survivor'da?, ya da Acun Ilıcalı ile ortak mısınız? Siz mi davet ediyorsunuz yarışmaya? Size mi soralım bundan sonra? Oldu o zaman Nagihan bundan sonra sana soralım kim gelsin kim gitsin diye. Nagihan'ın bugün söylediği her sözü yanlış buluyorum" ifadelerini kullananırken Nagihan sözlerini eleştirdi.