İkra Akpınar Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

İkra Akpınar kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren sosyal medya fenomeni İkra Akpınar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki İkra Akpınar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

İkra Akpınar kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren sosyal medya fenomeni İkra Akpınar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni İkra Akpınar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki İkra Akpınar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ikra akpinar kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

İkra Akpınar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

İkra Akpınar kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ismi ön plana çıkan sosyal medya fenomeni İkra Akpınar 18 yaşındadır ve yaşamını Amerika'da sürdürmektedir. 2020 yılında Pennsbury High School'dan mezun olmuştur. New York'ta doğan sosyal medya fenomeni 6 yaşına kadar Antalya'da yaşadıktan sonra tekrar Amerika'ya taşınmıştır. Amerika'da yaşamasaydın nerede yaşardın sorusuna İstanbul ya da Antalya yanıtını vermiştir. Furkan isminde bir sevgilisi vardır. Annesi ve babası Türk'tür. En sevdiği müzik türünün Punk olduğunu söylemiştir. Giyim tarzıyla beğeni toplayan sosyal medya fenomeni kıyafetlerini nereden alıyorsun sorusuna genelde ikinci el kıyafet kullanıyorum şeklinde yanıt vermiştir. 1.67 cm boyundaki sosyal medya fenomeni 46 kg ağırlığındadır ve yengeç burcudur. Instagram'da 64.1K takipçiye sahip olan sosyal medya fenomeni TikTok'ta ise 2305 takipçiye sahiptir ve Twitch yayınlarıyla zaman zaman dikkat çekmektedir.