İlayda Oymak'ın Sosyal Medya Paylaşımı Gündem Oldu! 'Çarpıldın Sandım!'

Sosyal medyada ürettiği içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren sosyal medya fenomeni İlayda Oymak yaptığı paylaşımla şaşkına çevirirken sosyal medyada gündem oldu.

 

Ünlü Youtuber İlayda Oymak, Türkiye'nin tanınmış isimlerinden biri. Sosyal medya hesabını sık sık kullanan ünlü isim son paylaşımıyla gündeme geldi. Paylaşımı görenleri korkuttu ama sonradan gerçek başka çıktı. Ünlü Youtuber İlayda Oymak, özellikle değişimiyle çok konuşuluyor. 18-19 yaşlarındayken günümüzdekinden oldukça farklı görünüyordu. Ünlü isim zaman geçtikçe saçlarında, makyaj tarzında ufak tefek değişiklikler yapmaya başladı. Dudaklarındaki ve burnundaki değişim de eklenince görünüşü epey değişti.

 

Ünlü isim aynı dönemde sağlıklı beslenme ve spor ile epey kilo da verdi. Oymak, son olarak sosyal medya hesabından spor yaptığı anları paylaştı. Aşırı zayıflığı dikkat çeken ünlü ismin görüntüsü görenleri korkuttu. Yüzü başka bir yere dönükken bacakları başka bir yöne bakıyordu. Görenleri korkutan görüntüyle ilgili sosyal medyada yorum yağdı.

 

ilayda oymak in sosyal medya paylasimi gundem oldu carpildin sandim

 

"AKLIM ÇIKTI”

 

Sosyal medyada paylaşıma "Tövbe çarpıldın sandım", "Hâlâ anlayamadım", "Bir an ne oluyor dedim", "Aklım çıktı" gibi yorumlar yapıldı. Ama gerçek başka çıktı. Durumu açıklayan bir sosyal medya kullanıcısı "Anlamayanlar için.. Göbek ve bel kısmından iyice inceleyin, ayrılan çizgi orada belli. Bir düz oturup bacaklarını çalıştırmış bir ters oturup kol çalıştırmış. Üstten alttan videoları birleştirmiş" ifadelerini kullandı.



Etiketler: