İlkay Zaman Amerika'nın Koronavirüs Sürecini Begüm Dönmez Ersöz'e Sordu!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni İlkay Zaman, yayınladığı videosunda Amerika'nın koronavirüs süreci hakkındaki soruları Voice of America Türkçe muhabiri Begüm Dönmez Ersöz'e sordu. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni İlkay Zaman, yayınladığı videosunda Amerika'nın koronavirüs süreci hakkındaki soruları Voice of America Türkçe muhabiri Begüm Dönmez Ersöz'e sordu. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni İlkay Zaman, yayınladığı videosunda Amerika'nın koronavirüs süreci hakkındaki soruları Voice of America Türkçe muhabiri Begüm Dönmez Ersöz'e sordu.

 

Yayınladığı videosunda Amerika ile ilgili Amerika bu süreci nasıl yönetiyor? Söylentiler doğru mu? Bu durum  Amerika başkanlık seçimlerini nasıl etkileyecek? Amerika aşı bulabilecek mi? Amerika'nın yaptığı sağlık yatırımları ne durumda? Demokratlar ve Cumhuriyet'çiler birbirine nasıl davranıyor? Dolar ne kadar daha tırmanacak? Benzin fiyatları ne olacak? Uçuşlar ne zaman başlayacak? Amerika'daki girişimcilerin son durumu? Amerika'daki yatırımcıların son durumları? sorularını Ersöz'e yönelten ünlü sosyal medya fenomeni bu konuda detaylı bilgiler verdi. 

 

İşte detaylar;