İnsanları Tanımak İçin Sorabileceğin 6 Soru! Beyhan Budak Açıkladı!

Youtube'da yayınladığı kişisel gelişim içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü psikolog Beyhan Burak, yayınladığı videosunda insanları tanımak için sorabileceğin 6 soru hakkında detaylı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı kişisel gelişim içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü psikolog Beyhan Burak, yayınladığı videosunda insanları tanımak için sorabileceğin 6 soru hakkında detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü psikolog Beyhan Burak, yayınladığı videosunda insanları tanımak için sorabileceğin 6 soru hakkında detaylı bilgiler verdi.

 

Yayınladığı videosunda insanları tanımak için sorabileceğin 6 soru hakkında konuşan ünlü psikolog bu konuda detaylı bilgiler verdi. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriğiyle ünlü psikolog takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İnsanları tanımak için sorabileceğiniz 6 soru nedir? 

 

- Diyelim ki benim elimde bir zarf var. İçinde ölüm tarihin yazıyor. Bu tarih kesinlikle doğru. Alıp öğrenmek ister miydin? 

- Eğer senden bir tane olsaydı kendinle arkadaş olmak ister miydin? 

- Diyelim ki sen eşini veya sevgilini aldattın. Ama eşin ya da sevgilin bu durumu sen anlatmadığın sürece bilmeyecek. Günün birinde ona bu durumdan bahseder miydin?

- Kadınlarla erkekler iki farklı gezegende yaşasaydı. Bu iki farklı gezegenin birbirinden farklı özellikleri neler olurdu? 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.