İnsanoğlu Titan Gezegeninde Yaşayabilir Miydi? İşte Detaylar!

Youtube'da yayınladığı bilimsel çalışmalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Faruk Yılmaz, yayınladığı videosunda insanoğlunun Titan gezegeninde yaşaması için gereken özelliklere sahip olup olmadığını inceledi. 

 

Youtube'da yayınladığı bilimsel çalışmalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Faruk Yılmaz, yayınladığı videosunda insanoğlunun Titan gezegeninde yaşaması için gereken özelliklere sahip olup olmadığını inceledi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Faruk Yılmaz, yayınladığı videosunda insanoğlunun Titan gezegeninde yaşaması için gereken özelliklere sahip olup olmadığını inceledi.

 

Dünya şimdiye kadar 5 büyük kitlesel yok oluş olayı yaşamıştır. Bu olayların en büyük sebepleriyse volkanik aktiviteler, ani iklim değişiklikleri ve dünyaya çarpan asteroidlerdir. Yakın bir gelecekte Yellowstone Süper Yanardağının patlaması, yaşanacak ani bir iklim değişikliği ya da dünyaya çarpacak bir asteroid, yaşamı tekrar tehlikeye atabilir hatta sonlandırabilir. İşte bu durumda insanlığın yapacağı en mantıklı hareketlerden biri, başka bir yuva bulmak olacaktır. Bu durumdaki en muhtemel adaylardan biriyse, Satürn’ün uydusu Titan'dır. Ve muhtemelen Titan, Mars’tan çok daha iyi bir adaydır. Peki, Titan’ı Mars’tan daha iyi bir aday yapan şey nedir ya da gelecekte orada yaşayabilir miyiz?

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.