İpek Filiz Yazıcı Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

İpek Filiz Yazıcı kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu İpek Filiz Yazıcı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki İpek Filiz Yazıcı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

İpek Filiz Yazıcı kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu İpek Filiz Yazıcı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu İpek Filiz Yazıcı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki İpek Filiz Yazıcı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ipek filiz yazici kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

İpek Filiz Yazıcı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

İpek Filiz Yazıcı kimdir? İpek Filiz Yazıcı 6 Ekim 2001'de İstanbul'da doğdu. Aslen Trabzon, Of'ludur. İlk oyunculuk deneyimini 2016 yılında yayımlanmış olan Babam ve Ailesi dizisinde yaşadı. 2017'de yayımlanan Kayıt Dışı dizisinde Tuğba Ateş karakterini, Elimi Bırakma adlı dizide ise Ceyda karakterini canlandırdı. İpek Filiz Yazıcı, 2001 yılında İstanbul'da doğmuştur. Lise de öğrenim gören İpek Filiz Yazıcı; 2016 yılında rol aldığı Babam ve Ailesi dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. İpek Filiz Yazıcı son olarak Fox Tv ekranlarında yayınlanan; başrolü Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Dolunay Soysert'in paylaştığı Kayıtdışı dizisinde yer almıştır. İpek Filiz Yazıcı şimdilerde TRT1 ekranlarında yayınlanmak olan Elimi Bırakma adlı dizide Ceyda karakterine hayat veren İpek Filiz Yazıcı, 1.63 metre boyunda 50 kilo ve Koç burcudur. Ufuk Beydemir ile aşk yaşamaktadır.