İrem Derici Atakan Işıktutan İle Ayrılmasının Ardından Konuştu! İşler Pisleşmeden Bu Kararı Aldık!

Son dönemde aşk hayatıyla magazin gündeminde yer almayı sürdüren ünlü şarkıcı İrem Derici Atakan Işıktutan ile ayrılığının ardından konuşurken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Son dönemde aşk hayatıyla magazin gündeminde yer almayı sürdüren ünlü şarkıcı İrem Derici Atakan Işıktutan ile ayrılığının ardından konuşurken dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde aşk hayatıyla magazin gündeminde yer almayı sürdüren ünlü şarkıcı İrem Derici Atakan Işıktutan ile ayrılığının ardından konuşurken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Milliyet'ten Hüseyin Altun'un haberine göre; Son dönemde özel hayatıyla sık sık gündeme gelen İrem Derici, geçtiğimiz hafta Atakan Işıktutan ile ayrıldıklarını açıklamıştı. Önceki gün Cihangir'de görüntülenen ünlü isim, Işıktutan ile yollarını ayırmalarıyla ilgili konuştu.

 

"BAŞKASI OLSA EGO YAPARDI”

 

Geçtiğimiz günlerde bir mekana giden Atakan Işıktutan, ayrıldığı sevgilisi İrem Derici'nin şarkısı çalınca; parçaya eşlik edip o anları sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Şarkıcı, bu durumla ilgili ise "Kim hangi mekana gitse benim şarkılarım 12 yıldır her yerde. Ne kadar güzel bir hareket. Başkası olsa ego yapar ve mekanı terk eder. O yüzden bu kadar güzel andığım ve anacağım birisi kendisi. Çok mutlu oldum o videoyu izleyince. Biz ömür boyu görüşürüz de. Birimizin başına bir şey gelse ilk biz koşarız" açıklamasını yaparak; hâlâ Işıktutan'a saygı duyduğunu ve sevdiğini dile getirdi.



Etiketler: