İrem Derici'den Cem Belevi'nin İrem'i Aldatmadım Onu Çok Sevdim Açıklamasına Olay Yanıt! Ses Kayıtları Var!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı İrem Derici, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Cem Belevi'nin kendisini aldatmadığını ve onu çok sevdiğini söylemesiyle ilgili olay açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı İrem Derici, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Cem Belevi'nin kendisini aldatmadığını ve onu çok sevdiğini söylemesiyle ilgili olay açıklamalarda bulundu. Son dönemde Cem Belevi'nin kendisini aldatmasıyla ilgili yaptığı paylaşımla magazin gündeminde yer alan ünlü şarkıcı İrem Derici, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Cem Belevi'nin kendisini aldatmadığını ve onu çok sevdiğini söylemesiyle ilgili olay açıklamalarda bulundu.

 

Sıktı artık bu sahtekarlık!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı İrem Derici, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Cem Belevi'nin kendisini aldatmadığını ve onu çok sevdiğini söylemesiyle ilgili olay açıklamalarda bulundu. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Cem Belevi'nin kendisini aldattığını reddetmesiyle ilgili açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı "Ben bir kaç saat uyuyup uyanıp her şeyi anlatayım ya, sıktı artık bu sahtekarlık. A'dan Z'ye şöyle ses kayıtlarıyla mis gibi he ne dersin? "Yaz sonuna kalmaz İrem'i şutlarım zaten, şu takvimi bir doldurayım şimdi kötü çocuk imajı çizemem" mi olsun ilk konumuz yoksa alevler attığın influencer'lar mı sen seç. Ya da direkt itiraf ettiğin ihanetten de girebilirim mevzuya bana farketmez. See ya" ifadelerini kullanan Derici sosyal medyada gündem oldu. 

 

 

irem derici den cem belevi nin aldatma aciklamasina olay yanit sikti artik bu sahtekarlil