İrem Derici'den Konserde Cem Belevi İçin Sert Sözler! Çöp!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı İrem Derici, önceki akşam verdiği konserde kendisini aldattığı için ayrıldığı şarkıcı ve oyuncu sevgilisi Cem Belevi için çok sert sözler söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı İrem Derici, önceki akşam verdiği konserde kendisini aldattığı için ayrıldığı şarkıcı ve oyuncu sevgilisi Cem Belevi için çok sert sözler söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı İrem Derici, önceki akşam verdiği konserde kendisini aldattığı için ayrıldığı şarkıcı ve oyuncu sevgilisi Cem Belevi için çok sert sözler söyledi. 

 

Çöp! 

 

Gazetevip'in haberine göre, Türkiye’nin en prestijli. organizasyonlarından biri olan Türkiye Marka Zirvesi, önceki akşam Özlem Yıldız’ın sunumu ile gerçekleşti. 6. Türkiye Altın Marka Ödülleri töreninin sonrasında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı özel konserinde İrem Derici binlerce kişiye unutulmaz dakikalar yaşattı. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İrem Derici kendisini aldattığı için ayrıldığı Cem Belevi ile ilgili sorulara Sinirlenen Derici '' Bana çöp Sormayın derken konser sırasında bir seyircinin ‘Cem seni kaybetti’ demesi üzerine ‘Bırakın şu çöpü eğlenmemize bakalım’ dedi.