Sıla Türkoğlu Katılmadığı Ödül Töreni İle İlgili Açıklamalarda Bulundu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Yılın En İyi Dizi Çifti ödülü için partneri Halil İbrahim Ceyhan'ı yalnız bırakması ve törene katılamaması ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Yılın En İyi Dizi Çifti ödülü için partneri Halil İbrahim Ceyhan'ı yalnız bırakması ve törene katılamaması ile ilgili açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Yılın En İyi Dizi Çifti ödülü için partneri Halil İbrahim Ceyhan'ı yalnız bırakması ve törene katılamaması ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Yılın En İyi Dizi Çifti ödülü için partneri Halil İbrahim Ceyhan'ı yalnız bırakması ve törene katılamaması ile ilgili açıklamalarda bulundu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ödül törenine katılamaması ile ilgili "Bazı durum ve sebeplerden dolayı törene katılamadım.Verdiğiniz emeklere teşekkürü borç bilirim. İyi ve de kötü zamanlarımda hep yanımda olanlara bin teşekkür" ifadelerini kullanan Türkoğlu sosyal medyada dikkat çekti. 

 

İşte o paylaşım;

 

sila turkoglu odul torenine katilamamasi ile ilgili dikkat ceken aciklamalar yapti