İrem Derici'nin Atakan Işıktutan Paylaşımı Gündem Oldu! Bayram Manzaram!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı İrem Derici, Instagram sayfasından yaptığı bayram paylaşımı ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı İrem Derici, Instagram sayfasından yaptığı bayram paylaşımı ile gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı İrem Derici, Instagram sayfasından yaptığı bayram paylaşımı ile gündem oldu. 

 

Ünlü şarkıcı İrem Derici, bayram paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu. Sevgilisinin otel odasından pozunu paylaşan Derici, "bayram manzaram" notunu düştü. Ünlü şarkıcı İrem Derici, bayramda program için sevgilisiyle Kıbrıs'a gitti. Sosyal medya paylaşımlarıyla daima dikkatleri üzerine çeken Derici, bayramda yaptığı paylaşım ve üzerine eklediği notla bir kez daha konuşuldu.

 

irem derici nin atakan isiktutan paylasimi gundem oldu bayram manzaram

 

"BAYRAM MANZARAM”

 

Sevgilisi Atakan Işıktutan'ın otel odasından bir fotoğrafını paylaşan Derici, paylaşımına "Bayram manzaram" notunu ekleyip kalpler koydu. Ünlü çiftin doludizgin bir aşk yaşadığı biliniyor.