İrem Derici'nin Murat Balcı İfşası Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı İrem Derici, Youtube'da Armağan Çağlayan'ın programına konuk olurken, Murat Balcı ile ilgili yaptığı ifşa ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı İrem Derici, Youtube'da Armağan Çağlayan'ın programına konuk olurken, Murat Balcı ile ilgili yaptığı ifşa ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı İrem Derici, Youtube'da Armağan Çağlayan'ın programına konuk olurken, Murat Balcı ile ilgili yaptığı ifşa ile gündem oldu. 

 

İfşası olay oldu!

 

Armağan Çağlayan'ın programına konuk olan İrem Derici, "İç çamaşırı giymeyi bırakmak normal mi?" sorusuna cevap verirken ünlü oyuncu Murat Balcı'yı ifşa etti. "İç çamaşırı giymemek normal değil" diyen Derici, Murat Balcı'nın yıllardır iç çamaşırı giymediğini söyledi. İrem Derici kendisine sorulan 'İç çamaşırı giymeyi bırakmak normal midir?' sorusuna 'Yani giymeyen arkadaşlarım çok. Hatta valla söyleyeceğim Murat Balcı var bir tane arkadaşım. Çocuğa üç yıldır don giydiremiyoruz. Bence normal değildir. Ama tabii göğüs estetiğinden önce mecbur sütyen takıyordum. Şimdi normal diyebiliyorum. Kot varken şimdi nasıl donsuz gideyim? Donsuz gezmek normal değildir bence.’ifadelerini kullandı. Format gereği aynı soru vatandaşlara da soruldu. Vatandaşlardan gelen 'Normal' cevabına şaşıran İrem Derici, 'Normal olmak için donumu çıkaracak mıyım burada?' dedi.

 

irem derici nin murat balci ifsasi sosyal medyada gundem oldu

 

Detaylar için;