Seren Serengil'in Doğum Günü Partisinde Ece Erken Sürprizi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü magazin yorumcusu Seren Serengil'in evinde düzenlediği doğum günü partisine Demet Akalın ve Ece Erken çocukları ile birlikte katıldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü magazin yorumcusu Seren Serengil'in evinde düzenlediği doğum günü partisine Demet Akalın ve Ece Erken çocukları ile birlikte katıldı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü magazin yorumcusu Seren Serengil'in evinde düzenlediği doğum günü partisine Demet Akalın ve Ece Erken çocukları ile birlikte katıldı. 

 

Ece Erken sürprizi!

 

51 yaşına giren Seren Serengil'in evinde düzenlenen doğum günü partisine Demet Akalın ve Ece Erken çocuklarıyla birlikte katıldı. İki ay önce eşinin ani vefatıyla sarsılan Ece Erken hayata karışmaya yavaş yavaş başladı. Serengil ise kendisini bu mutlu gününde yalnız bırakmayan yakın arkadaşı Erken'e sıkı sıkı sarıldığı görüntülerini paylaştı.

 

İşte o görüntüler;