Kadir Doğulu Tarikat Üyeliği Hakkında Ve Derviş Makamı Hakkında Konuştu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Kadir Doğulu önceki gün Etiler'de görüntülenirken, Bektaşi tarikatine üyeliği ve Dervişlik makamı ile ilgili açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Kadir Doğulu önceki gün Etiler'de görüntülenirken, Bektaşi tarikatine üyeliği ve Dervişlik makamı ile ilgili açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Kadir Doğulu önceki gün Etiler'de görüntülenirken, Bektaşi tarikatine üyeliği ve Dervişlik makamı ile ilgili açıklamalar yaptı. 

 

kadir dogulu bektasi tarikatine uyeligi hakkinda konustu

 

Bu makam bana hediye edildi! 

 

Kadir Doğulu, Bektaşi tarikatına üye olduğu ve kendisine ‘Derviş’ denildiği haberleri hakkında konuştu. Önceki akşam eşi Neslihan Atagül’le Etiler’de görüntülenen oyuncu şöyle dedi: “Para ile inancın kimde olduğu belli olmaz. Bu makam bana hediye edildi. Komşum, akrabam biliyordu, siz yeni öğrendiniz. Havası atılacak bir şey değil. Bir tedrisattan geçilerek gelinen bir makam bu. Tarikat ismi maalesef çok kirletildi. Oysa manevi yolculuk insanı uyandırır, gerçeği söyler. Gerçeği keşfeden kişi de hakkını arar. Bektaşilik benden önce de vardı, benden sonra da var olacak. Burası bir okul.”