İrem Derici Sevgilisi Atakan Işıktutan İle Aşka Geldi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı İrem Derici, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Atakan Işıktutan ile aşka geldi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı İrem Derici, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Atakan Işıktutan ile aşka geldi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı İrem Derici, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Atakan Işıktutan ile aşka geldi. 

 

Ensonhaber'in haberine göre, Aşk hayatında bir türlü yüzü gülmeyen isimlerden İrem Derici, yeni sevgilisiyle Amsterdam'a gitti. Ünlü şarkıcı İrem Derici’nin geçtiğimiz günlerde Survivor’ın yıldızı Atakan Işıktutan ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Derici, sosyal medya hesabından sevgilisi ile olan fotoğraflarını peş peşe paylaştı.

 

"Aşırı sürpriz sonlu”

 

Derici, Amsterdam tatilinden fotoğraflarını “Aşırı sürpriz sonlu Amsterdam dump” sözü ile paylaştı. Fotoğraflarına nazar boncuğu koyulmasını isteyen ünlü şarkıcnın yeni sevgilisiyle verdiği pozlara takipçilerinden yorum yağdı. Demet Akalın da paylaşıma yorum yapan isimlerden oldu. Akalın, "Fotoğrafı koyma dedikten 2 saat sonra İrem" yazdı.

 

İşte o paylaşım;

 

irem derici ile sevgilisi atakan isiktutan aska geldi

 

Kapak Fotoğrafı: @canipek /Instagram