İrem Derici Ve Atakan Işıktutan Aşka Geldi! Çocukluk Fotoğraflarını Birleştirdiler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı İrem Derici, Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile ilişkisine mutlu bir şekilde devam ederken, yaptığı paylaşımda sevgilisinin çocukluk fotoğrafı ile kendi fotoğrafını birleştirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı İrem Derici, Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile ilişkisine mutlu bir şekilde devam ederken, yaptığı paylaşımda sevgilisinin çocukluk fotoğrafı ile kendi fotoğrafını birleştirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı İrem Derici, Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile ilişkisine mutlu bir şekilde devam ederken, yaptığı paylaşımda sevgilisinin çocukluk fotoğrafı ile kendi fotoğrafını birleştirdi. 

 

Atakan Işıktutan ile yaklaşık dört aydır aşk yaşayan ünlü şarkıcı İrem Derici, sosyal medyada aşka geldi. Sevgilisinin ve kendisinin çocukluk fotoğrafını yan yana getiren Derici, "İçimden geldi" ifadelerini kullandı. Işıktutan da aynı kareyi paylaştı. Geçtiğimiz aylarda gönlünü Atakan Işıktutan'a kaptırdığı ortaya çıkan İrem Derici, sevgilisiyle birlikte soluğu Amsterdam'da almıştı. Tatilden dönen İrem Derici ile Atakan Işıktutan, birlikte çekildikleri fotoğrafları da sosyal medya hesaplarından yayınlamaya devam ediyor.

 

"İÇİMDEN GELDİ”

 

Yeni bir paylaşımda bulunan şarkıcı İrem Derici, sevgilisi Atakan Işıktutan ile kendisinin çocukluk fotoğrafını karşılaştırdı. 35 yaşındaki şarkıcı, fotoğrafı "İçimden geldi" notuyla yayınladı. Işıktutan da aynı kareyi paylaştı.

 

"AŞK ÇOCUKLUK FOTOĞRAFLARINI BİR ARAYA GETİRMEKTİR”

 

Paylaşımıyla kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gören İrem Derici ile Atakan Işıktutan'a "Aşk çocukluk fotoğraflarını bir araya getirmektir" şeklinde yorumlar yapıldı. 

 

İşte o paylaşım;

 

irem derici ve atakan isiktutan aska geldi cocukluk fotograflarini birlestirdiler