İrem Derici'ye Sosyal Medyada Boykot Çağrısı!

Geçtiğimiz gün sahne aldığı Karfest festivalinde "Kalbimin Sahibine" şarkısını seslendirdiği sırada Melekler kelimesi için sinkaflı laflar söyleyen ünlü şarkıcı İrem Derici'ye sosyal medyada tepkiler çığ gibi yükselirken, kullanıcılar boykot çağrısında bulundular. 

 

Geçtiğimiz gün sahne aldığı Karfest festivalinde "Kalbimin Sahibine" şarkısını seslendirdiği sırada Melekler kelimesi için sinkaflı laflar söyleyen ünlü şarkıcı İrem Derici'ye sosyal medyada tepkiler çığ gibi yükselirken, kullanıcılar boykot çağrısında bulundular. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı İrem Derici, Karfest festivalinde sahnede söyledikleri için yoğun tepki çekti. 

 

Ünlü şarkıcı sosyal medya sayfasından konuyla ilgili ünlü şarkıcı "Bir konuya açıklık getirmek istiyorum. Karfest'te sahnede olaylar şu şekildedir. Bahsi geçen Melekler o Melekler değil, Benim vokalistim ve o gün bizi çok zor durumda bıraktı. Uçağı kaçırdı ve gelemedi. Allah'tan imdadımıza yetişen biri çıktı. 8 yıldır bu piyasadayım. İlk günden beri hiç değişmedim. Çok istemesem de ağzımdan küfür kaçıran bir kadınım. Durum budur lanse edilen şeyle alakası yoktur. Üzülen kırılan varsa tabii ki özür dilerim." ifadelerini kullansa da sosyal medyada kullanıcılar Derici'yi protesto etmeye devam etti.