İrem Helvacıoğlu'ndan Evlilik Açıklaması! Ne Dedi?

İrem Helvacıoğlu Yolaç Özcan çifti evlilik için ne açıklama yaptı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz gün mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlarken, evlilik ile ilgili düşüncelerini dile getirdi. 

 

İrem Helvacıoğlu Yolaç Özcan çifti evlilik için ne açıklama yaptı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz gün mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlarken, evlilik ile ilgili düşüncelerini dile getirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz gün mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlarken, evlilik ile ilgili düşüncelerini dile getirdi.  

 

Evlilik belki sürpriz!

 

İrem Helvacioğlu-Yolaç Özcan çifti, geçtiğimiz gece Cahide Palazio'da sahne alan Yıldız Tilbe'yi dinlemeye gitti. Mekan çıkışı basın mensuplarınin sorularını yanıtlayan güzel oyuncu, "Arkadaşımın doğum günü, bu yüzden geldik." dedi. Evlilik düşünüp düşünmedikleri sorularına da oyuncu, "Bilmem, belki olur sürpriz. Şimdi çok güzel gidiyor ilişkimiz. Olursa öyle bir durum zaten haberiniz olur." cevabını verdi. 

 

irem helvacioglu evlilik ile ilgili aciklama yapti