İrem Helvacıoğlu Yolaç Özcan İle Barıştı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, sevgilisi Yolaç Özcan ile barıştı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, sevgilisi Yolaç Özcan ile barıştı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, sevgilisi Yolaç Özcan ile barıştı. 

 

Bir süre önce ayrıldıklarını açıklayan İrem Helvacıoğlu ve Yolaç Özcan aralarındaki buzları eritti. Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Oyuncu Cansel Elçin, önceki akşam doğum gününü kutladı. Doğum gününe gelenler arasında geçtiğimiz aylarda ayrıldıklarını açıklayan oyuncu İrem Helvacıoğlu ile Yolaç Özcan da vardı. Cansel Elçin'e yeni yaşında mutluluk dileyen Helvacıoğlu ve tekrardan barıştığı sevgilisi Yolaç Özcan, "Cansel'i çok severiz. O ve Zeynep (Tuğçe Bayat) hep mutlu olsun. Özel gününde birlikteydik çok güzel bir gece geçirdik" dedi. Ayrılığın ardından tekrar bir araya geldiklerini söyleyen çift, ilişkilerine yeniden şans verdiklerini belirtti.

 

"ANLAŞMAZLIKLARI AŞTIK"

 

Helvacıoğlu, "Bazı anlaşmazlıklar vardı ve konuştuk. Bunları aşabileceğimize karar verip birbirimize tekrardan şans verdik" dedi.

 

"BU YOLDA SÜRPRİZ OLABİLİR"

 

Gazetecilerin, "Bu barışmanın ardından evlilik teklif etmeyi planlıyor musunuz?" sorusuna yanıt veren Özcan, "Bu yolda her zaman sürprizler olabilir" dedi.