İrem Sak'tan Çukur Yorumu! Elime Silah Alıp Dışarı Çıkmıyorum!

Son dönemde Çukur dizisinde canlandırdığı Seren Erdenet karakteriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu İrem Sak, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansırken diziyle ilgili sorulara yanıt verdi. 

 

Son dönemde Çukur dizisinde canlandırdığı Seren Erdenet karakteriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu İrem Sak, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansırken diziyle ilgili sorulara yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İrem Sak, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansırken rol aldığı Çukur dizisiyle ilgili sorulan sorulara yanıt verdi. 

 

Elime silah alıp dışarı çıkasım gelmedi! 

 

Sak, "Dizilerdeki şiddetin gençliği ve toplumu olumsuz etkilediğini düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Rol aldığım dizide hikayeye hakim olmak için bütün bölümleri izlerken hiç şiddet gösteresim ve uygulayasım gelmedi. O halde komedi izleyenler çok iyi mizah yapmalı ve komedyene dönüşmeli. Her şiddet izleyen mafyaya dönüşmez o sizde varsa olur.Ben diziyi izleyince elimde silahla dışarı çıkmadım, çıkasım gelmedi. Şiddet dizilerde değil, gerçek hayatta var, biz o hayatları anlatıyoruz. Kimseye rol model olmak gibi bir misyon da görmüyorum kendimde. Tüm savaşım kendimle nasıl daha iyi insan olmak daha iyi oyuncu olurum diye" yanıtını verdi.

 

İrem Sak Seren Erdenet



Etiketler: