İş Bankası'ndan Promosyon Rekoru! Tam 37 Bin TL! İşte Detaylar!

Son dönemde bankaların maaş promosyonu kampanyalarıyla ilgili haberler sosyal medyada yakın takip edilirken, İş Bankası'nın imza attığı rekor promosyon sosyal medyada gündem oldu. 

 

Son dönemde bankaların maaş promosyonu kampanyalarıyla ilgili haberler sosyal medyada yakın takip edilirken, İş Bankası'nın imza attığı rekor promosyon sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde bankaların maaş promosyonu kampanyalarıyla ilgili haberler sosyal medyada yakın takip edilirken, İş Bankası'nın imza attığı rekor promosyon sosyal medyada gündem oldu. 

 

Kamu Gündemi'nin haberine göre, Ülke genelinde promosyon ödemelerinin bir anda gündeme gelmesi ile birlikte birçok kamu kurumu ve özel sektörde anlaşmalar fesh edilmeye başlandı. Buna göre ise bankalar tutarları yükseltmeye başladı. Türkiye İş Bankası'ndan promosyonda yeni rekor anlaşması geldi. Türkiye İş Bankası'ndan promosyonda yeni rekor anlaşması geldi. Ülke genelinde promosyon ödemelerinin bir anda gündeme gelmesi ile birlikte birçok kamu kurumu ve özel sektörde anlaşmalar fesh edilmeye başlandı. Buna göre ise bankalar tutarları yükseltmeye başladı.

 

Özel bankalar tarafından emekli aylıkları mukabilinde nakit destekleri 3 bin TL'den 8 bin TL'ye kadar yükselirken kamu kurumları, belediye ve üniversitelerde de rekor anlaşmalar imzalanmaya devam ediyor. Maaş promosyon anlaşmalarında Harran Üniversitesi yapılan rekor anlaşma ile birlikte bu sürece resmen katılmış oldu. Üniversite için sekiz banka katılım sağlarken, kapalı zarf usulü ile birlikte düzenlenen promosyon ihalesini Türkiye İş Bankası kazandı.

 

İŞ BANKASI’NDAN YENİ REKOR

 

Türkiye İş Bankası ile imzalanan mukaveleye göre, idarî ve akademik kadrodaki her çalışana seyyanen (tek seferde) 37 bin 250 TL promosyon verilecek. Bunun için maaşlar üç yıl boyunca İş Bankası’na yatırılacak. Harran Üniversitesi Genel Sekreteri Zübeyir Zorlu yaptığı açıklama ile birlikte Türkiye rekorunun kırıldığını açıkladı ve “Üniversitemiz üst yönetiminin süreci bizzat takip etmesiyle maaş promosyon ihalesi 3 yıllığına tek seferde ödenmek üzere kişi başı 37 bin 250 TL ile Türkiye rekoru kırılarak İş Bankasında kalmıştır.” dedi.

 

SON HAFTALARDA YENİ REKORLAR GELMİŞTİ

 

Ülke genelinde Vakıfbank tarafından EGM ile yapılan anlaşma sonrası 18 bin TL'den 28 bin TL'ye tutar yükseltilmişti. OMC ile İş Bankası maaş hesabı anlaşmasında geçtiğimiz günlerde 3 yıllık anlaşma ile 22 bin TL promosyon ödemesi yapılacağını ifade etmişti. TEB ile Anadolu Üniversitesi arasında yapılan mukavele de promosyon rakamları 41.500 TL'ye kadar çıkmıştı.



Etiketler: