İsmail Demirci'nin Paylaşımındaki Hande Soral Detayı Aldatma İddialarına Son Noktayı Koydu!

Hande Soral İsmail Demirci için ne dedi? İsmail Demirci Hande Soral'ı aldattı mı? Son dönemde hamile eşi Hande Soral'ı aldattığı iddia edilen ünlü oyuncu İsmail Demirci magazin gündeminde yer alırken, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımdaki Hande Soral detayı herşeyi ortaya koydu. Peki Hande Soral İsmail Demirci için ne dedi? İsmail Demirci Hande Soral'ı aldattı mı? Cevaplar haberimizde..

 

Hande Soral İsmail Demirci için ne dedi? İsmail Demirci Hande Soral'ı aldattı mı? Son dönemde hamile eşi Hande Soral'ı aldattığı iddia edilen ünlü oyuncu İsmail Demirci magazin gündeminde yer alırken, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımdaki Hande Soral detayı herşeyi ortaya koydu. Peki Hande Soral İsmail Demirci için ne dedi? İsmail Demirci Hande Soral'ı aldattı mı? Cevaplar haberimizde..

 

Seni seviyoruz! 

 

Son dönemde hamile eşi Hande Soral'ı aldattığı iddia edilen ünlü oyuncu İsmail Demirci magazin gündeminde yer alırken, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımdaki Hande Soral detayı herşeyi ortaya koydu. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Beşiktaş Vodafone Park'tan paylaşım yapan ünlü oyuncu "Seviyoruz hem de çok" ifadelerini kullanırken, eşi Hande Soral eşinin paylaşımına "Biz de seni çok seviyoruz" şeklinde yorumda bulundu. Bu yorumla birlikte aldatma iddialarına da göndermede bulunan Soral konuya son noktayı koydu. 

 

İşte o paylaşım,

 

ismail demirci nin paylasimindaki hande soral detayi aldatma iddialarina son noktayi koydu