İsmail Demirci Ve Eşi Hande Soral Nişantaşı'nda Görüntülendiler!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Kuzey karakterini canlandıran ünlü oyuncu İsmail Demirci ile eşi Hande Soral dizilerin çekim arasında İstanbul'da buluşurlarken, Nişantaşı'nda görüntülendiler. 

 

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Kuzey karakterini canlandıran ünlü oyuncu İsmail Demirci ile eşi Hande Soral dizilerin çekim arasında İstanbul'da buluşurlarken, Nişantaşı'nda görüntülendiler. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu İsmail Demirci ile eşi Hande Soral dizilerin çekim arasında İstanbul'da buluşurlarken, Nişantaşı'nda görüntülendiler.

 

Kuzey Yıldızı dizisinin baş rol oyuncularından İsmail Demirci ve kendisi gibi oyuncu olan eşi Hande Soral, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflerimize yansıdı. Dizi çekimlerinin boşluklarını fırsat bilen genç çift, İstanbul’da buluşmanın mutluluğunu yaşadı. Bir Zamanlar Çukurova dizisine katılan Hande Soral ve Kuzey Yıldızı dizisinde başrol oynayan eşi İsmail Demirci ile Nişantaşı Sokakları’nda gezmenin ve alışveriş yapmanın tadına doyamadılar. Hande Soral “Birimiz Adana’da diğerimiz Ordu’da ancak buluşabiliyoruz” dedi.

 

ismail demirci hande soral nisantasi nda goruntulendiler