İsmail Küçükkaya Bu Hafta Neden Çalar Saat'te Yok?

FOX TV Çalar Saat haberlerinin sunucusu ünlü gazeteci İsmail Küçükkaya, bu hafta Çalar Saat'i sunmazken, bunun nedeni tüm izleyiciler tarafından merak ediliyor. İsmail Küçükkaya ile yollar ayrıldı mı? İşte detaylar..

 

FOX TV Çalar Saat haberlerinin sunucusu ünlü gazeteci İsmail Küçükkaya, bu hafta Çalar Saat'i sunmazken, bunun nedeni tüm izleyiciler tarafından merak ediliyor. İsmail Küçükkaya ile yollar ayrıldı mı? FOX TV Çalar Saat haberlerinin sunucusu ünlü gazeteci  İsmail Küçükkaya, bu hafta Çalar Saat'i sunmazken, bunun nedeni tüm izleyiciler tarafından merak ediliyor. İsmail Küçükkaya Twitter sayfasından konuyla ilgili bir açıklama yaptı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Çalar Saat programını bu hafta sunmamasıyla ilgili "Çalar Saat Ailesi’ne duyuru: Sömester tatilinde ben de bir haftalık izin aldım. Gelecek pazartesiden itibaren yeniden görüşmek dileğiyle... Sevgi ve saygılarımı sunarak bilginize sunarım." ifadelerini kullanırken, bu paylaşımıyla sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte İsmail Küçükkaya'nın o açıklaması;