İstanbul'dan Hollywood Vampires Geçti! Teşekkür Ettiler!

Dün gece İstanbul Life Park'ta düzenlenen konser ile sahne alan Johnny Depp'li Hollywood Vampires grubu muhteşem bir performansa imza atarken, müzkseverlerden tam not aldı. 

 

Dün gece İstanbul Life Park'ta düzenlenen konser ile sahne alan Johnny Depp'li Hollywood Vampires grubu muhteşem bir performansa imza atarken, müzkseverlerden tam not aldı. Dün gece İstanbul Life Park'ta düzenlenen konser ile sahne alan Johnny Depp'li Hollywood Vampires grubu muhteşem bir performansa imza atarken, müzkseverlerden tam not aldı. 

 

NTV’den Melike Tümer’in haberine göre, ABD’li ünlü oyuncu Johnny Depp ile rock müzik sanatçıları Alice Cooper ve Joe Perry'den oluşan Hollywood Vampires grubu gün gece İstanbullu hayranlarıyla buluştu. Binlerce kişinin ilgi gösterdiği konser sonrası grup, Türk hayranlarına teşekkür etti. Johnny Depp'li Hollywood Vampires grubu dün gece İstanbul'da Life Park'ta konser verdi. Rock müzikseverlerin büyük ilgi gösterdiği konserde katılımcılar eğlenceli anlar yaşadı. Doğuş Yayın Grubu'nun medya sponsorluğunu üstlendiği konsere Türk hayranlarının yoğun ilgisi karşısında Hollywood Vampires da kayıtsız kalmadı. Grubun resmi Instagram hesabından konserle ilgili paylaşımlar yapıldı. Konser sonrasında ise İstanbullu hayranlara teşekkür mesajı geldi.

 

hollywood vampires istanbul u salladi

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Hollywood Vampires grubunun resmi hesabından yapılan paylaşımda, "Teşekkür ederiz İstanbul" ifadesi yer aldı. Turne kapsamında grubun yarın Bulgaristan'ın Sofya şehrinde sahne alacağı duyuruldu. 

 

GELİR DEPREMZEDELERE

 

Konser öncesi Hollywood Vampires grubu, İstanbul'a gelir gelmez Star Ana Haber Sunucusu Nazlı Çelik'le bir araya gelerek röportaj verdi. Grup üyeleri, İstanbul konserlerinin tüm gelirini deprem mağdurlarına bağışlayacaklarını açıkladı. Hollywood Vampires grubu, 2015 yılında, 1970'lerde ölen rock yıldızlarının müziğini onurlandırmak için Alice Cooper, Johnny Depp ve Joe Perry tarafından kuruldu. Grupta, Johnny Depp, hem şarkı söylüyor hem de bas gitar, ritim ve klavyede yer alıyor. Hollywood Vampires, kendi adlarını taşıyan albümün yanı sıra bugüne dek "Rise", "Candy From Strangers" ve "Live in Rio" gibi albümlere de imza attı.