İstanbulkart'ı Olanlar Dikkat! Eylül Ayı Boyunca Para İadesi Olacak!

İstanbul'da yaşayan vatandaşların sıklıkla kullandıkları İstanbulkart ile ilgili yeni bir kampanya duyurusu yapılırken, Eylül ayı boyunca A101, Bim, CarrefourSA,Migros ve Şok Marketler’de toplamda 150 TL ödeme yapanlara 30 TL nakit iadesi yapılacağı açıklandı. 

 

İstanbul'da yaşayan vatandaşların sıklıkla kullandıkları İstanbulkart ile ilgili yeni bir kampanya duyurusu yapılırken, Eylül ayı boyunca A101, Bim, CarrefourSA,Migros ve Şok Marketler’de toplamda 150 TL ödeme yapanlara 30 TL nakit iadesi yapılacağı açıklandı. 

 

İstanbullu vatandaşların elinden düşürmediği İstanbulkart ile ilgili bir duyuru yapıldı. Neredeyse her alanda kullanılan İstanbulkart kampanyası başlatıldı. Kampanya eylül ayı boyunca geçerli olacak. İstanbulkart’ı olup da İstanbulkart ile A101, Bim, CarrefourSA,Migros ve Şok Marketler’de toplamda 150 TL ödeme yapanlara 30 TL nakit iadesi yapılacak. Kampanya 30 Eylül’e kadar geçerli olacak.

 

İSTANBULKART KAMPANYASININ DETAYLARI VE KOŞULLARI;

 

• İstanbulkart ile daha önce marketlerde ödeme yapmamış kullanıcıların 1-30 Eylül 2022 tarihleri arasında A101, Bim, CarrefourSA, Migros ve Şok Marketler’den yapacağı toplamda 150,00 TL ve üzeri ödemesine 30,00 TL İstanbulkart’ına iade edilecektir.

 

• Kampanya süresince yapılacak 150,00 TL’lik ödemenin tamamının aynı İstanbulkart ile yapılması gerekmektedir.

 

• Kampanyaya dijital kişiselleştirme işlemini tamamlamış, Sosyal Destek Kartları hariç tüm İstanbulkart kullanıcıları katılım sağlayabilecektir. Bir kullanıcı kampanyadan yalnız bir kartı ile bir kez faydalanabilir.

 

• Kullanıcının kampanyadan faydalanabilmesi için daha önce marketlerde harcama yapmamış olması gerekir.

 

• Gün içinde yapılan ödeme iptalleri toplam ödemeye dahil değildir. İptal işlemleri sonrasında toplamda 150,00 TL ödeme yapılmış olması gerekmektedir.

 

• Ödül 30,00 TL, 150,00TL toplam ödemenin tamamlandığı günün ertesi günü ödeme yapılan İstanbulkart’a TL talimat olarak yüklenecektir. Talimat olarak yüklenen ödül TL, herhangi bir yükleme noktasına, otobüs duraklarında yer alan talimat yükleme noktalarına, otobüslerdeki geçiş cihazlarına İstanbulkart dokundurularak ya da İstanbulkart Mobil üzerinden NFC yoluyla tanımlanabilir.

 

• Kampanyadan faydalanabilmek için İstanbulkart’ın kişiselleştirilmiş olması, açık rıza tercihlerinin açık olması ve en az bir ticari elektronik ileti izninin verilmiş olması gereklidir.

 

 Kullanıcıların kampanyalara katılım şartlarına ve sonuçlarına dair iletileri alabilmesi için önceden alınan ticari ileti onaylarına ihtiyaç duyulmaktadır. Kampanyalardan haberdar olmak ve katılmak için ticari elektronik ileti tercihleri İstanbulkart Mobil’den ya da https://bireysel.istanbulkart.istanbul adresinden düzenlenebilir.

 

• Ödüllendirme bilgisi İstanbulkart Mobil kullanıcılarına push bildirimi ya da SMS olarak yapılacaktır.

 

• Kullanıcının push bildirimi kapalı olması halinde Belbim AŞ kayıtlarında kullanıcının SMS ticari elektronik ileti izni varsa ödül bilgilendirmesi SMS ile yapılacaktır. SMS ile ticari elektronik ileti izni yoksa kullanıcılara ödül TL yüklemesi yapılacak ancak SMS iletişimi yapılamayacaktır.

 

• Kampanya koşullarında yer alan çerçeve sözleşme, açık rıza ve ticari elektronik ileti izin onaylarının, kampanyaya konu işlemin gerçekleşme tarih/saatinden önce verilmesi halinde kampanyadan faydalanılabilecektir.



Etiketler: