İzzet Antebi Kızını Tuvana Türkay İle Tanıştırdı!

Sosyal medyada yaşadıkları aşk ile gündemde olan ünlü iş insanı İzzet Antebi ile ünlü oyuncu Tuvana Türkay gündemde kalmaya devam ederlerken, geçtiğimiz gün Antebi kızını sevgilisi Tuvana Türkay ile tanıştırdı. 

 

Sosyal medyada yaşadıkları aşk ile gündemde olan ünlü iş insanı İzzet Antebi ile ünlü oyuncu Tuvana Türkay gündemde kalmaya devam ederlerken, geçtiğimiz gün Antebi kızını sevgilisi Tuvana Türkay ile tanıştırdı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Tuvana Türkay sevgilisi İzzet Antebi ile aşkını dolu dizgin yaşamaya devam ederken, geçtiğimiz gün Antebi kızını sevgilisi Tuvana Türkay ile tanıştırdı.

 

Kızı ile tanıştırdı!

 

Posta gazetesinin haberine göre; Geçtiğimiz günlerde saklamaya çalıştıkları ilişkilerini Bodrum'da el ele poz vererek duyuran Tuvana Türkay ve iş insanı İzzet Antebi, önceki akşam Yeniköy'de yemek yedi. Yanlarında Antebi'nin Didem Sarı ile evliliğinden olan kızı Mila da vardı. Ünlü çift mekandan ayrı ayrı çıktı. Geçen hafta baş başa Bodrum’a giden sevgililer İstanbul’a döndü. Önceki akşam Yeniköy’de bir restorandaydılar. İzzet Antebi kızı Mila’yı, yeni aşkıyla tanıştırdı. Birlikte yemek yediler. Ama lokantadan ayrı ayrı çıktılar. İzzet Antebi’nin, Didem Sarı’dan Moris adında bir de oğlu var.