Joe Biden'ın Oğlunun Birlikte Olduğu Striptizcilerden Biri Konuştu! ATM Olarak Kullandım!

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın birlikte olduğu striptizcilerden biri yaptığı açıklamada Hunter Biden ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın birlikte olduğu striptizcilerden biri yaptığı açıklamada Hunter Biden ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın birlikte olduğu striptizcilerden biri yaptığı açıklamada Hunter Biden ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

HalkTV’nin haberine göre; ”Kolayca manipüle edilen bir köpek yavrusu gibiydi" dedi, Hunter Biden'ı "ATM" olarak kullandığını söyledi. ABD Başkanı Joe Biden’in adı skandallardan bir türlü ayrılmayan oğlu Hunter Biden yine gündeme gelmeyi başardı. Dizüstü bilgisayarından müstehcen görüntüler ile yazışmalar ve belgelere çıkan Hunter Biden’in birliktelik yaşadığı kadınlarından biri ismini gizleyerek Amerikan basınının ilgisini çeken açıklamalarda bulundu. 35 yaşındaki Kennedy takma isimli kadın, Hunter Biden için "Sürükleyip yönlendirdiğim bir köpek yavrusu gibiydi" dedi: “Onu yönlendirdim ve onunla yürüyen bir bankamatik gibi oynadım. Kennedy, Hunter Biden için bir boğa ya da ayı olmaktan çok, kolayca manipüle edilebilen bir "köpek yavrusu"ydu dedi. Kennedy, kendisinin ve ailesinin güvenliğinden korktuğu için gerçek adını vermedi.

 

Kennedy, oğul Biden'la ilgili başka ayrıntılar da verdi. Striptizciye göre, Hunter Biden babasından onay ve kabul görmeyi arzuluyordu ve ölen kardeşi Beau ile asla boy ölçüşemeyeceğinden korkuyordu. "Asla ağabeyi kadar iyi olamayacağını söylerdi: "Bunu babam için yapmak zorundayım." "Kennedy" adlı striptizci The Post'a verdiği demeçte, yaptığı her şey babasının onayı içindi. “Belli ki babasını memnun etmek isteyen bir adamdı. Her şey mükemmel olma ihtiyacından kaynaklanıyor - ve Beau ile karşılaştırıldığında asla mükemmel olmayacak. "Babası hakkında kötü bir şey söylemedi. Kendisinin ve ailesinin güvenliğinden korktuğu için adının açıklanmasını istemeyen Kennedy'ye göre, babasının onayını gerçekten isteyen ve sadece onun için iyilik yapmak isteyen bir adama benziyordu. Queens'in evde oturan annesi 35 yaşındaki Kennedy, Hunter ile 2016'da tanıştı ancak onu 2019 baharından beri görmedi. Beau Biden'ın 2015 yılında 46 yaşında beyin kanserinden ölmesinin Hunter'ı derinden sarstığını söyledi.