Kaan Güvenilir'den Şok Sude Burcu İddiası! Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı ve Survivor 2019 yarışmacılarından Kaan Güvenilir'in Mert, Sude ve Nisa arasında yaşanan olaylarla ilgili yorumu sosyal medyada gündem oldu. Peki Kaan Güvenilir neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı ve Survivor 2019 yarışmacılarından Kaan Güvenilir'in Mert, Sude ve Nisa arasında yaşanan olaylarla ilgili yorumu sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı ve Survivor 2019 yarışmacılarından Kaan Güvenilir'in Mert, Sude ve Nisa arasında yaşanan olaylarla ilgili yorumu sosyal medyada gündem oldu. Peki Kaan Güvenilir neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

2019’da bazı şahıslar erkek arkadaşım var demişti ama finalde Bodrum’a başkasıyla gelmişti!

 

Twitter'da ve Instagram'da yaptığı Survivor All Star haberleriyle gündem olan ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana'nın haberine göre Survivor 2019 yarışmacılarından Kaan Güvenilir’den sürpriz iddia. Survivor All Star’da gündemde kendine uzun süredir yer edinen Mert ile Sude aşkına yönelik Survivor Türkiye Instagram hesabına yorum yapan Sude Burcu ile aynı sezonda yarışmış isimlerden Kaan Güvenilir, “2019’da bazı şahıslar erkek arkadaşım var demişti ama finalde Bodrum’a başkasıyla gelmişti, ben bu seneki olaylara şaşırmıyorum Nisacığım.” ifadelerini kullanarak Sude’yi suçlarken Nisa’yı haklı bulduğunu ifade etti. 

 

kaan guvenilir den sok sude burcu yorumu neler soyledi