Kaan Urgancıoğlu Set Karavanı İle Tatile Çıktı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisinde canlandırdığı Ilgaz karakteri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu, önceki gün Çeşme'de Ilıca'daki evinden çıkarken görüntülenirken, sette kullandığı karavanı ile tatile çıktı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisinde canlandırdığı Ilgaz karakteri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu, önceki gün Çeşme'de Ilıca'daki evinden çıkarken görüntülenirken, sette kullandığı karavanı ile tatile çıktı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu, önceki gün Çeşme'de Ilıca'daki evinden çıkarken görüntülenirken, sette kullandığı karavanı ile tatile çıktı. 

 

Set karavanı ile tatile çıktı!

 

Hürriyet gazetesinden Deniz Boy'un haberine göre; Ünlü oyuncu tatili fırsat bildi, set karavanı ile Çeşme'ye gitti. “Yargı” dizisinin ‘Ilgaz Savcı’sı Kaan Urgancıoğlu, sezon finalinin ardından soluğu Çeşme’de aldı. Önceki gün Ilıca’daki evinden çıkarken görüntülenen Urgancıoğlu, eşyalarını karavana yükledi. Oyuncu, araç için “Sette kullandığımız karavan. Bu sene bununla güzel bir tatil olacak inşallah” dedi.