Kaan Urgancıoğlu Yeni Sevgilisi Burcu Denizer İle Görüntülendi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu, önceki gün bir mekanda yeni sevgilisi Burcu Denizer ile görüntülendi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu, önceki gün bir mekanda yeni sevgilisi Burcu Denizer ile görüntülendi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu, önceki gün bir mekanda yeni sevgilisi Burcu Denizer ile görüntülendi. 

 

Yeni sevgilisi ile görüntülendi!

 

Uzun yıllardır aşk yaşadığı Zeynep Oymak ile birlikteliğini sonlandıran Kaan Urgancıoğlu, gönlünü Burcu Denizer'e kaptırdı. Ünlü oyuncu, dün akşam yeni sevgilisiyle Kuruçeşme'de objektiflere yansıdı. Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Kaan Urgancıoğlu, yeni bir aşka yelken açtığı Burcu Denizer ile Kuruçeşme'deydi. Bir mekandan çıkarken görüntülenen çift, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.  41 yaşındaki oyuncu ile sevgilisi, birlikte hızlıca otomobillerine binip oradan uzaklaştı.