Kaderimin Oyunu Nergis Iraz Akçam Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Kaderimin Oyunu Nergis Iraz Akçam kimdir? NGM Medya imzalı, ilk bölümü 3 Aralık 2021 tarihinde yayımlanan Kaderimin Oyunu dizisinde Nergis karakterine hayat veren ünlü oyuncu Iraz Akçam ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Iraz Akçam kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mıdır? Cevaplar haberimizde.. 

 

Kaderimin Oyunu Nergis Iraz Akçam kimdir? NGM Medya imzalı, ilk bölümü 3 Aralık 2021 tarihinde yayımlanan Kaderimin Oyunu dizisinde Nergis karakterine hayat veren ünlü oyuncu Iraz Akçam ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Iraz Akçam ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Iraz Akçam kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mıdır? Cevaplar haberimizde.. 

 

kaderimin oyunu nergis iraz akcam kimdir

 

Kaderimin Oyunu Nergis Iraz Akçam kimdir?

 

Asiye ve Cemal’in ilk çocuklarıdır. 14 yaşındadır. Altı yaşına kadar çok güzel bir çocukluk geçirmiştir. Asiye gibi güzel, cesur, gözü kara bir kızdır. Ergenliğe yeni girdiğinden sinirlidir biraz. Asiye’ye göre daha öfkelidir, sert çıkışları vardır..Kaderimin Oyunu dizisinde Nergis rolünde Iraz Akçam oynuyor. Asiye'nin kızı rolünde göreceğiz kendisini. Iraz Akçam İstanbul'da doğdu. Kadir Has Üniversitesi tiyatro bölümünde oyunculuk eğitimine devam eden oyuncu, 20'li yaşlarındadır. Iraz Akçam doğum tarihini internette bulmak biraz zor. Rol aldığı diziler: 2021 Kaderimin Oyunu 2017 Kayıtdışı 2016 Karagül Iraz Akçam instagram adresi @irazakcam