Kaderimin Oyunu Raci Kaan Çakır Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Kaderimin Oyunu Raci Kaan Çakır kimdir? NGM Medya imzalı, ilk bölümü 3 Aralık 2021 tarihinde yayımlanan Kaderimin Oyunu dizisinde Raci karakterine hayat veren ünlü oyuncu Kaan Çakır ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araÅŸtırılıyor. Peki Kaan Çakır kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mıdır? Cevaplar haberimizde.. 

 

Kaderimin Oyunu Raci Kaan Çakır kimdir? NGM Medya imzalı, ilk bölümü 3 Aralık 2021 tarihinde yayımlanan Kaderimin Oyunu dizisinde Raci karakterine hayat veren ünlü oyuncu Kaan Çakır ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araÅŸtırılıyor. Son dönemde yer aldığı projelerle geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Kaan Çakır ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araÅŸtırılıyor. Peki Kaan Çakır kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mıdır? Cevaplar haberimizde.. 

 

kaderimin oyunu raci kaan cakir kimdir

 

Kaderimin Oyunu Raci Kaan Çakır kimdir?

 

Kaan Çakır, 1 Åžubat 1977 yılında Ä°stanbul-Bakırköy'de dünyaya geldi. Yunanistan-Gümilcine muhaciri olan bir ailenin ikinci oÄŸludur. Ajans Tuba Taçan'da çalışan Kaan Çakır; 2008 yılından beri BaÅŸak Hanım ile evlidir. Ünlü oyuncunun Ali adında bir oÄŸlu vardır. Kaan Çakır kimdir, Kaan Çakır, 1 Åžubat 1977 tarihinde Ä°stanbul Bakırköy’de doÄŸmuÅŸtur. Yunanistan Gümilcine’den muhacir olarak gelen bir ailenin ikinci oÄŸludur. Ä°lkokulu YeÅŸilköy Hamdullah Tanrıöven ilköÄŸretim okulunda okudu. Daha sonra da ortaokulu ve liseyi Ä°stek Vakfı Bilge Kaan Koleji’nde okuyarak 1995 yılında mezun oldu. 1995 yılında girdiÄŸi Ä°stanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden 1999 yılında mezun oldu. Kaan Çakır, 1996 – 1999 yılları arasında senaryosunu Nuran Devres ve Kubilay Zerener‘in yazdığı “Kara Melek” dizisinde Sanem Çelik, Ece Uslu, Mustafa Alabora, Zerrin ArbaÅŸ, Ziya Kürküt, Aliye UzunataÄŸan, Zehra Alptürk, Mehmet Ali Alabora, Kaan Çakır, Görkem Yeltan, Ebru Akel, Åženay Gürler, ile birlikte rol almıştır.1996 yılında Dormen Tiyatro ile çalışmaya baÅŸladı. 1999 yılında yapımcısı Faruk Aksoy olan yönetmenliÄŸini Zeki Ökten‘in yaptığı “Güle Güle” adlı sinema filminde Metin Akpınar, Yıldız Kenter, EÅŸref Kolçak, Zeki Alasya, Åžükran Güngör, Haluk Bilginer, AyÅŸegül Aldinç, Nilüfer Açıkalın, Güler Ökten, Serra Yılmaz, Sevda FerdaÄŸ, Ece Uslu, Mahmut Gökgöz, Zeynep Gülmez, Ä°pek TuzcuoÄŸlu, Hazım Körmükçü, Nejat Birecik, Yüksel Aksu, Åžebnem Özinal ile beraber rol aldı.2003 yılında baÅŸrollerde Mehmet AslantuÄŸ, Ozan Güven ve Ahu Türkpençe‘nin oynadığı “Bir Ä°stanbul Masalı” adlı dizide Necati karakterini canlandırırken Çetin Tekindor, Altan Erkekli, Arsen Gürzap, Vahide Perçin, Ä°smail HacıoÄŸlu, Tomris Ä°ncer, Yasemin Çonka, Esra Ronabar ile birlikte oynadı. 2008 yılında yönetmenliÄŸini Mehmet Güreli‘nin yaptığı ve Mehmet Ali Alabora, Alper Kul, Görkem Yeltan, Serkan Ercan ile birlikte oynadığı “Gölge” adlı filmde baÅŸrolde oldu. BaÅŸak hanım ile evli olan Kaan Çakır’ın Ali (d.2008) adında bir oÄŸlu vardır. 2011 yılında ailece Bodrum’a yerleÅŸme kararı vererek oraya taşınmıştır. Bodrum’da ki bir okulun kurucularından oldu.2015 yılında oyuncu ve yazar Görkem Yeltan‘ın yönetmenliÄŸini üstlendiÄŸi ilk uzun metrajlı filmi olan “Yemekteydik ve Karar Verdim” adlı sinema filminde Arzu Okay baÅŸrolde oynarken Kaan Çakır da Mehmet Güreli ve Sema Poyraz gibi duayen isimlere birlikte baÅŸrolde oynadı. Kaan Çakır, 18 AÄŸustos 2016 günü ilk bölümü ile Kanal D ekranlarında yayınlanmaya baÅŸlayan “Bodrum Masalı” adlı dizide Alperen Duymaz, Åževval Sam, Murat Aygen, Timuçin Esen, Dilan Çiçek Deniz, Toprak SaÄŸlam, Serhan Onat, Bora Cengiz, Hilmi Cem Ä°ntepe, Ebru Unurtan, Yener Gürsoy, Ezgi Åženler, Serel Yereli, Zehra Yılmaz, Nazlı Kar, Basri Albayrak, Cemalettin Çekmece, Tülin Yazkan, Tugay BahÅŸi ile birlikte oynadı.