Kadir İnanır Yürümekte Zorlandı Yardımına Sevgilisi Koştu!

Son dönemde sağlık sorunlarıyla ve reklam filmleriyle ilgili yaptığı açıklamalarla gündemde olan ünlü oyuncu Kadir İnanır, önceki gün objektiflere yansırken, yürümekte zorlandığı göründü. 

 

Son dönemde sağlık sorunlarıyla ve reklam filmleriyle ilgili yaptığı açıklamalarla gündemde olan ünlü oyuncu Kadir İnanır, önceki gün objektiflere yansırken, yürümekte zorlandığı göründü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla dikkat çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kadir İnanır, önceki gün objektiflere yansırken, yürümekte zorlandığı göründü.

 

kadir inanir yuruken zorlandi

 

Yürümekte zorlandı, imdadına sevgilisi yetişti!

 

Yürümekte zorlanan Kadir İnanır'ın yardımına sevgilisi Jülide Kural yetişti. Geçtiğimiz yıl beyin kanaması geçiren ve gördüğü uzun tedavinin ardından sağlığına kavuşan Türk sinemasının usta sanatçı 72 yaşındaki Kadir İnanır, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Yanında sevgilisi Jülide Kural olan usta oyuncunun keyifsiz hali dikkat çekti. Ayakta durmakta zorluk çeken İnanır'ın yürümesine sevgilisi yardım etti.

 

Eşofmanla ilk kez görüntülendi

 

Her zaman şık haliyle görmeye alıştığımız Kadir İnanır'ın beyaz bir eşofman giyip dışarıya çıkması da dikkatlerden kaçmadı.



Etiketler: