Kahramanmaraş'ta 59. Saatte Gelen Mucize! Nevrez İzgin'i Kurtarmak İçin Çalışmalar Sürüyor!

NTV'de yapılan deprem özel yayınında yapılan açıklamada Kahramanmaraş'ta depremin 59. saatinde bir mucize daha gerçekleşirken, depremde göçük altında kalan Nevrez İzgin'in enkaz altından sağ olarak kurtarılması için çalışmalar sürüyor. 

 

NTV'de yapılan deprem özel yayınında yapılan açıklamada Kahramanmaraş'ta depremin 59. saatinde bir mucize daha gerçekleşirken, depremde göçük altında kalan Nevrez İzgin'in enkaz altından sağ olarak kurtarılması için çalışmalar sürüyor. NTV'de yapılan deprem özel yayınında yapılan açıklamada Kahramanmaraş'ta depremin 59. saatinde bir mucize daha gerçekleşirken, depremde göçük altında kalan Nevrez İzgin'in enkaz altından sağ olarak kurtarılması için çalışmalar sürüyor. 

 

kahramanmaras ta 59. saatte gelen mucize nevrez izgin enkazdan sag kurtarildi

 

59 saat sonra gelen mucize!

 

NTV’nin aktardığı habere göre; 24 yaşındaki Mehmet Emin İzgin Kahramanmaraş’ta 59. saatte göçük altından sağ kurtarıldı. 56 yaşındaki babası Nevrez İzgin’ın oğlu Mehmet Emin İzgin'in enkazdan sağ olarak kurtarılmasının ardından sağ olarak enkazdan çıkarılması için çalışmalar son sürat devam ediyor.