Karantinada Netflix'te İzlenmesi Gereken 11 Dizi Önerisi!

Korona virüsü sebebiyle tüm dünya evlerine kapanmış durumdayken, karantinada güzel vakit geçirebileceğiniz Netflix'te izlenebilecek 11 dizi önerimizi sizlerle paylaşıyoruz. 

 

Korona virüsü sebebiyle tüm dünya evlerine kapanmış durumdayken, karantinada güzel vakit geçirebileceğiniz Netflix'te izlenebilecek 11 dizi önerimizi sizlerle paylaşıyoruz. Karantinada izlerken bazen güleceğiniz, bazen gerilim dolu dakikalar geçireceğiniz bazen de birşeyler öğrenebileceğiniz Netflix'te izlenebilecek 11 dizi önerimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz. 

 

Karantinada Netflix'te Ne İzlenir? 

 

İşte karantinada Netflix'te izlenebilecek 11 sürükleyici dizi; 

 

 

 

Fauda

Doron, Filistin bölgesinde gizli operasyonlara katılmış olan ve anti-terörizm biriminde çalışan eski bir İsrail askeridir. Panter kod adıyla bilinen Abu Ahmad'ı öldürdükten sonra işini bırakan ve daha sakin bir hayat yaşamayı seçen karakterimizin kapısı, bir gün eski patronu tarafından çalınır

 

 

Narcos 

Uyuşturucu İle Mücadele Dairesi'nde çalışan bir Meksikalı bir ajan olan Javier Pena, ünlü Kolombiyalı uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar'ı yakalamak için Birleşik Devletler tarafından Kolombiya'ya yollanır.

 

 

La Casa De Papel

 

Bir suç dehası planını gerçekleştirmek üzere polisi ustalıkla yönlendirirken sekiz hırsız, rehineler alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitler.

 

 

Nobody’s Looking

 

İnsanlara göz kulak olması için yeni yaratılan melek Ullises'in merakı başına bela olacaktır. Brezilya yapımı ilginç komedi dizisi izlerken kendine hayran bırakıyor. 

 

 

Elite

İspanya'da özel bir okul olan Las Encinas'da okuyan öğrencilerin hayatını anlatıyor. Sınıf arkadaşlarından birinin ölümüyle, bu öğrencilerin hayatları karmaşık bir hal alıyor.

 

 

Vis a Vis

 

Erkek arkadaşına olan bağlılığı sonucu kendisini bilmediği bir dünyanın içinde bulan genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Naif bir kadın olan Macerena Ferreiro'nun patronuna aşık olması, genç kadının hayatının alt üst olmasına neden olur.

 

 

Kalifat

 

2020 yılında yayınlanan Netflix Orijinal yapımı yeni dizi Kalifat İsveç yaşayan birkaç gencin IŞİD terör örgütüne katılmalarını anlatmaktadır. ... Birçok Avrupa ve Asya ülkelerinden gençleri bünyesine kazandıran IŞİD'in insanları nasıl devşirdiğini gördüğümüz filmde dram dolu sahneleri izliyoruz

 

 

Ozark

 

Başrolde yer alan Jason Bateman'ın yönetmenlik ve yapımcı olarak da katkıda bulunduğu Ozark, Chicago banliyösünde yaşayan sıradan bir ailenin, aile babası Marty Byrde'ın Finans ve Danışmanlık Şirketi'nin Meksika'nın en büyük ikinci uyuşturucu kartelinin para aklama işine karışmasının ve işlerin sarpa sarmasının ardından, ailesini korumak adına eşi Wendy ve Charlotte ile Jonah adındaki iki ergen çocuğuyla, Ozark Platosu olarak bilinen Güney Missouri'ye taşınmasının hikayesini anlatıyor.

 

 

Bodyguard

 

Bodyguard, bir politikacıyı korumakla görevli olan savaş gazisinin hikayesini konu ediyor. David Budd, Londra Metropolitan Polisi'nde Özel Koruma Memuru olarak çalışan bir adamdır. Dengesiz ama cesur bir polis memuru olan David, kendisini bir anda içinde bulduğu bir terör saldırısının engellenmesine yardımcı olur.

 

 

Unorthodox

 

Distopik bir kurgu gibi başlayan Unorthodox'un en vurucu kısmı gerçek bir dünyayı konu alıyor olması. Deborah Feldman'ın New York Times'ın çoksatar listesinde yer alan aynı adlı kitabından uyarlanan dizi, Brooklyn, Williamsburg'ta yer alan Satmar isimli bir cemaate mensup genç bir kızın dünyasını anlatıyor.

 

 

 



Etiketler: