Kardelen Öztürk Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Kardelen Öztürk kimdir? Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Kardelen Öztürk ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Kardelen Öztürk kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Kardelen Öztürk kimdir? Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Kardelen Öztürk ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Kardelen Öztürk ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Kardelen Öztürk kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

kardelen ozturk kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Kardelen Öztürk kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Kardelen Öztürk 19 Ocak 1996 İstanbul doğumlu türk youtuber ve sosyal medya uzmanı. Oğlak burcu olan ünlü sosyal medya fenomeni Kardelen Öztürk'ün yükseleni yengeçtir.  Kardelen Öztürk 7 yaşında bir sinema filminde başrol oynama fırsatı elde etti fakat hastalığı yüzünden bu imkanı geri çevirmek zorunda kaldı. Ufak yaşlarından beri kendince yazdığı şiir ve şarkı sözleri oldu. Sesinin güzel olduğunu fark eden müzik hocası tarafından orta okulda koro başı seçildi. Okuduğu okulda müzakere birincisi oldu. Babasının ressam ve boks hocası olması da ona sanatı sevdiren yegâne şey olmuştu. 20'li yaşlarından beri kendi bakış açısı ile Abstract (soyut) sanat çalışmaları yaptı. Babası ve amcalarında çocukluk yıllarından itibaren boks eğitimi aldı.

 

Öğrenim gördüğü Biruni Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Odyometri alanından mezun olduktan sonra sağlık alanında çalışmak istemediğine karar verdi. Üniversite'den 2016 yılında mezun olduktan sonra, Balıkesir/Akçay'a taşınıp orada 1 yıl boyunca yaşadı ve ardından İstanbul'a geri döndü. Bu süreçte kendisini geliştirebilmek adına pek çok farklı iş yaptı. Eğitim almadan, kendi uğraşları ile İngilizce öğrendi. İstanbul'a döndükten sonra, sosyal medya sektörüne atıldı ve bu sayede de kişisel youtube kanalını açtı. Kardelen Öztürk 2 farklı ünlü şahsiyetin kişisel medya hesaplarını kısa bir süreliğine yönetti.  Ardından babasının kendi kurduğu firmada sosyal medya uzmanlığına devam etti. Hala sosyal medya ile ilgili çalışmalarına devam etmektedir. Bu süreçte, ileride yayımlayabilmek amacı ile kendince pek çok makale ve kitap yazmaya devam etmektedir. En büyük hayali ise dünyadaki tüm ülkeleri gezip görebilmektir. Bilinen herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır. Instagram'da kardelennozturk ismiyle paylaşım yapan ünlü sosyal medya fenomeni Kardelen Öztürk'ün bu yazı hazırlanırken 10.6 bin takipçisi bulunmaktadır.