Keçi Sütü Sabunu Nedir? Ne İşe Yarar?

Kadınların en önem verdiği şeylerden biri de cilttir. Güzelliğe önem veren kadınlar keçi sütü sabunu kullanıyor. Genellikle herkesin ilgilendiği keçi sütü sabunu sık sık konuşulan bir konu. Kendilerini daha güzel ve ilgi çekici görmek isteyen kadınların tercih ettiği bu ürün nedir? Ne işe yarar? İşte cevabı haberimizde...

 

Keçi sütü kullanılarak hazırlanan süt bazlı bir sabun. Sütten aldığı güçle cildi nemlendirme özelliğine sahip bu sabunun içeriğinde de yine bu özelliğini destekleyici farklı yağlar kullanılıyor ve olabildiğince bitkisel bir şekilde hazırlanıyor.

 

Keçi sütü sabunu neye iyi gelir?

 

Keçi sütü nemlendirici etkisiyle cildi rahatlatır. Keçi sütü sabunu sivilce ve siyah nokta oluşumunu önler. Egzama ve mantar sorunlarına karşı kullanılır. Vücudun pH seviyesini dengelemeye yardımcı olur. Hassas cilde sahip olanlar gönül rahatlığıyla kullanabilir. Ciltteki enfeksiyonların hızlıca iyileşmesini sağlar.

 

Keçi sütü sabunu ne işe yarar?

 

Cildinizi mikroplardan arındırır ve cildinizin nefes almasını sağlar. Bu sayede sivilce oluşumu önlenir. Keçi sütü sabunu cilt lekeleri için mucize bir üründür. Mantar, egzama gibi problemleri ortadan kaldırmak ve cilt sağlığına kavuşmak için etkilidir.

 

Keçi sütü sabunu nasıl kullanılır?

 

Cildiniz için keçi sütü sabununu klasik bir sabun gibi doğrudan kullanabilirsiniz. Sabunu ve cildinizi ıslatıp yavaş yavaş ve çok bastırmadan yüzünüze uygulayın. Bütün cildinize dairesel şekilde masaj yapın ve daha sonra da durulayın.

 

Keçi sütü sabunu zararlı mı?

 

Keçi sütü sabununun bilinen ciddi bir zararı bulunmuyor ancak tabii ki süte alerjisi olanların kullnmamaları ve cildi hassas olanların kullanmadan önce mutlaka doktorlarına danışmaları gerekiyor.



Etiketler: