Kenan Doğulu Etrafa Sürekli Neşeli Görünmek İstiyorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Kenan Doğulu'nun neden hiç mutsuz ve sinirli görüntülenemediğinin sırrı ortaya çıktı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Kenan Doğulu'nun neden hiç mutsuz ve sinirli görüntülenemediğinin sırrı ortaya çıktı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Kenan Doğulu'nun neden hiç mutsuz ve sinirli görüntülenemediğinin sırrı ortaya çıktı. 

 

kenan dogulu nun neseli goruntulenmesinin sirri ortaya cikti

 

Sürekli etrafa neşeli görünmek istiyorum!

 

Neredeyse hiç sinirli ve mutsuz görüntülenmeyen Kenan Doğulu'nun sırrı ortaya çıktı. Kenan Doğulu, internette yayınlanan bir programa konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunun ünlü şarkıcı kendini anlatttı. Kenan Doğulu, en kötü özelliğinin her şeyi içine atmak olduğunu söyledi ve “Sürekli etrafa neşeli görünmek istiyorum. Belki de bu yüzden cenazem bile neşeli olsun istiyorum.” dedi

 

Evliliklerindeki sorunları aşarak boşanmanın eşiğinden dönen ve ilişkilerine bir şans daha veren oyuncu Beren Saat ile şarkıcı Kenan Doğulu, program çekimlerine bile el ele geldi. Doğulu, yıllar önce evliliğinde yaşadığı sorunlu dönemde bile her görüntülenmesinde mutlu gözükmeye çalışıyordu.