Kenan İmirzalıoğlu'ndan Cüneyt Arkın'a Recep İvedik Cevabı! Ne Dedi?

ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster programının sunuculuğunu üstlenen ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün Cüneyt Arkın'ın Recep İvedik rolü ile ilgili söylediklerine cevap verdi.

 

ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster programının sunuculuğunu üstlenen ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün Cüneyt Arkın'ın Recep İvedik rolü ile ilgili söylediklerine cevap verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün Cüneyt Arkın'ın Recep İvedik rolü ile ilgili söylediklerine cevap verdi.

 

Herkesin düşüncesi kendisini bağlar!

 

Kenan İmirzalıoğlu'na muhabirler Cüneyt Arkın’ın "Recep İvedik rolünü dünyayı versen oynamazdım. Yaptığın işin sana yakışması lazım. Biz Anadolu çocuğuyuz" sözlerinin hatırlatılması üzerine şu şekilde konuştu: "Cüneyt Arkın büyük bir değer. Saygı duyarım. Herkesin düşüncesi kendisini bağlar. Tamamen iş senaryoya bağlı, içimizdeki insanı duyguyu ne kadar ortaya çıkaracağına bağlı. O yüzden önden bir takım olurlar ya da olmazlar ortaya koymak ne kadar doğru bilmiyorum. Proje proje değerlendirmek lazım"

 

kenan imirzalioglu ndan cuneyt arkin a recep ivedik cevabi